Blog

Samen sterk

Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
6 maart 2024 | 1 minuut lezen

Dennis van Doesburg Marketing & communicatie professional gaat op Deelmee schrijven als ervaringsdeskundige. 

Tweeënhalve maand geleden kreeg ik de diagnose ALS.

Door te praten over ALS wordt er meer bekend over ALS

Mijn leven wordt sindsdien volledig overschaduwd door deze ongelofelijke rotziekte. Ik kan inmiddels niet veel meer met mijn rechterarm en -hand. En ook links ga ik achteruit. Het wordt steeds lastiger om knoopjes open en dicht te doen, mijn veters te strikken, koffie in te schenken, etc. De sleutel van de achterdeur krijg ik inmiddels niet meer omgedraaid en ik eet sinds kort met aangepast bestek. Ik vind het heel zwaar om mij te realiseren dat de achteruitgang nooit meer teruggedraaid kan worden; het gaat alleen maar erger worden. 

Lieve Buren

Gelukkig gebeuren er ook hele mooie dingen. Mijn buren zijn een kleine maand geleden een crowdfunding actie begonnen waar ik ontzettend veel reacties op heb gehad. Er is gedoneerd, er zijn opmerkingen geplaatst; ongelofelijk hartverwarmend om te zien wat die actie heeft losgemaakt. Bij mensen die ik wekelijks zie, maar ook bij mensen die ik al tientallen jaren niet meer heb gezien en zelfs mensen die ik zelf persoonlijk helemaal niet ken.

 

https://steunactie.nl/actie/samen-sterk-voor-dennis-en-zijn-gezin-als-steunactie/-31738

Ik wil iedereen ongelofelijk bedanken. Het is niet in woorden uit te drukken wat dit met mij doet.

Ik hoop nog zo lang mogelijk te kunnen genieten op deze aarde en jullie liefde en warmte helpt mij daar ontzettend bij. Bedankt!

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties