Blog

Prijswinnaars!!

Wie zijn er in de prijzen gevallen?
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
4 december 2023 | 1 minuut lezen

November stond in het teken van de Deelmee kennisweek ‘de wijk als houvast’. Al eerder geschreven dat als je met 767 mensen online bent geweest, waaraan ruim 35 sprekers aan hebben meegewerkt, wat is het hebben van een netwerk dan toch enorm waardevol. Een netwerk vol met vrijwillige en professionele vakgenoten en organisaties die passievol spreken en schrijven op Deelmee over onderwerpen waarmee we met elkaar de inwoners uit de samenleving versterken. Zo belangrijk dat iedereen kan meedoen. Dan spreek je over het ‘echt ‘aan gaan!

Vanuit een 2-tal Webinars ‘Hulp? Ja graag! en Zeg JA, bij dementie’!, hebben deelnemers boeken kunnen winnen. Wat een mooie cadeaus en interessant om over specifieke onderwerpen nog meer te kunnen lezen.  

Dan spreek je over het ‘echt ‘aan gaan!

De boeken van Maria Grijpma, vanuit het Webinar ‘Hulp? Ja graag!’, die verloot werden onder alle deelnemers zijn originele en laagdrempelige 'recepten'boeken gebaseerd op Positieve Gezondheid voor de driehoek mantelzorger-patiënt-zorgprofessional en zijn gewonnen door onderstaande personen; Nico Gerpot, Henk Ermers, Liza Kint, @Lina Balah, Lobke Scholten, @Mirjam Kistemaker, Myrthe Smit en Annemarie Voogt.

De boeken van Hanneke van de Pol en Freya Flach vanuit de Webinar ‘Zeg JA bij dementie’, heet ook Zeg JA bij dementie gaat over zien hoe je echt contact maakt met mensen met een haperend brein en zijn gewonnen door @Rianne Blankenstijn-Krijnsen en @Kim van der Heijden.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Deelmee doet een oproep aan jullie allen om een kort leuk stukje te schrijven over jullie ervaringen over het Webinar en de inmiddels ontvangen boeken.

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties