E-learning

Gezond blijven

Energiegevers & Energievreters!

Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
23 januari 2024 | 2 minuten lezen

Welkom bij de Free Learning module ‘Gezond blijven’ waarin je meer leert over hoe je gezond kunt blijven als je in de zorg werkt. Op zich is dat al een rare kronkel: je werkt in de zorg om andere mensen weer op de been te helpen, maar ondertussen loop je kans er zelf aan onderdoor te gaan. Daar gaat deze Free Learning module dus over.

Gezond blijven

Deze nieuwe Free Learning gaat over gezond blijven. Je leert daarin meer over hoe je gezond kunt blijven als je in de zorg werkt. Op zich is dat al een rare kronkel: je werkt in de zorg om andere mensen weer op de been te helpen, maar ondertussen loop je kans er zelf aan onderdoor te gaan. 

De Free Learning ‘Gezond Blijven’ is een mengeling van opdrachten, (soms) confronterende vragen en veel filmpjes (onder andere van IZZ). Vrijwel alle thema’s die te maken hebben met gezond blijven in de zorg komen aan de orde. Van je slaapkwaliteit en stress tot ouder worden, de overgang en het omgaan met de dubbele belasting als je zorgverlener én mantelzorger bent.

De rode draad wordt gevormd door de energievreters (waar je op leegloopt) en energiegevers (waar jij energie van krijgt). Dat is voor iedereen anders en de kunst is een goede balans te vinden. 

 

 

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je 80% van de vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kan deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want het gaat erom dat jij er wat van leert.

Accreditatie

Accreditatie voor deze Free Learning module (1 punt) is aangevraagd bij V&VN. 

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen. Het kan zijn dat je het niet in één keer haalt. Dat is geen probleem, je kunt de module gewoon nog een keer volgen.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor zorgverleners, (para)medici, vrijwilligers en mantelzorgers die werken in de zorg.

 

Plaats een reactie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties