Artikel

Theatervoorstelling 'Hoe gaat het eigenlijk met de kinderen?'

Heb je de theatervoorstelling ‘Hoe gaat het eigenlijk met de kinderen?’ over kinderen van ouders met psychiatrische of verslavingsproblemen gemist en had je er graag bij willen zijn?

22 november 2021 | 1 minuut lezen

Terugkijk-link theatervoorstelling

"Hoe gaat het eigenlijk met de kinderen?" is een interactieve trainingsvoorstelling voor hulpverleners rondom de zorg voor kinderen in zorgintensieve gezinnen. Diegenen die er uiteindelijk niet bij konden zijn, kunnen de voorstelling terugkijken via deze link: https://youtu.be/YoxQ4vLE7fc.
Deze mag je naar iedereen die interesse heeft doorsturen! De link zal tot maandag 6 december beschikbaar zijn.

 

Leestips

  • In het rapport 'Jongvolwassenen KOPP/KOV: cijfers en ervaringen' staan de ervaringen van jongvolwassen Kinderen van Ouder met Psychische Problemen (KOPP) en jongvolwassen Kinderen van Ouder met Verslavingsproblemen (KOV) centraal, waardoor je als professional/betrokkene een beter beeld krijgt van hoe het nou ècht voelt om een KOPP/KOV-kind te zijn. Lees het rapport hier: https://labyrint-in-perspectief.nl/wp-content/uploads/2021/09/Rapport-jongvolwassen-KOPPKOV-sept.-2021-4.pdf
  • De website van Sandra, onze waardevolle ervaringsdeskundige uit de bintbrigade! https://metzonderouders.nl/
    • Ik, een kind van ouders met psychische problemen

      "Hoi! Mijn naam is Sandra en ik ben 27 jaar. Ik ben een KOPP-kind (Kind van Ouder met Psychische Problemen), mijn moeder heeft namelijk een borderline persoonlijkheidsstoornis. Ook kampte mijn vader met psychische problemen en maakte hij toen ik zes jaar was een einde aan zijn leven. Ondanks dat ik ook een aantal fijne herinneringen …"

‚Äč

Doe mee met de discussie

Ga rondom een onderwerp of publicatie met elkaar in discussie, deel ervaringen, maak elkaar wegwijs en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties
Thema's