Artikel

Positieve Gezondheid in de praktijk

Samenwerken dwars door alle verbanden heen

Profielfoto van Maria Grijpma
20 maart 2024 | 2 minuten lezen

Wat een leuke vraag via SMWO uit Goes!

'Maria, kom je met ons overleggen? We hebben een zes-daagse training voor mantelzorgers gemaakt, met het spinnenweb van Positieve Gezondheid en jullie boek 'Klein geluk voor de mantelzorger' als basis.
Kijk en denk je mee? Geef je ons tips en inspiratie om het nog mooier te maken?'


 

Daar zaten we dan vanochtend in een wegrestaurant, Betty Lefrandt en Albert de Groot en ik (Maria Grijpma). Twee uur lang vlogen de vonken eraf en de fantastische training die ze opgezet hadden, werd al pratend nog mooier.
Het wordt een doorlopende groep, je kunt per domein instappen en dan jouw zes domeinen volgen. Originele opdrachten bij elk domein, afgewisseld met stukjes theorie (natuurlijk de cirkels van Stephen Covey erbij) en leuke oefeningen.


Plezier, kwetsbaarheid, veerkracht en steun komen allemaal aan bod.
Dat komt meer dan goed in Goes. 😊

Vraag van Betty en Albert: wie in het land heeft een zelfde soort training opgezet of is daar ook mee bezig, om te kunnen delen en kruis-bestuiven?

 

 Vaktip  

Deelmee en een aantal kanjers uit ons netwerk gaan zich vereniging om het Leernetwerk 'Positieve Gezondheid in de praktijk' te ontwikkelen. Met tips, training, boeken, ideeen, vaktips, adviezen en hoe doe ik dat antwoorden. Hou Deelmee in de gaten zodat je het nieuws niet mist!

 

#mantelzorg #zorgenwelzijn #positievegezondheid #ikzorggoedvoormezelf MantelzorgNL Institute for Positive Health BMZM, beroepsvereniging mantelzorgmakelaars Jaap de Bruijn Patrick Nohl-Cnossen Malou Timmers

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties