Blog

De dag van de vrijwilliger 7 december 2021.

Hoe laat jij de vrijwilligers weten dat het zonder hen een stuk minder mooi is.
6 december 2021 | 1 minuut lezen

Een speciale dag waarin we de vrijwilligers in Nederland bedanken voor hun inzet. Een dag in het jaar van de vrijwilliger. Mensen maken Nederland, mooier, socialer, beter, samen. Zomaar een aantal kreten die ik dit jaar regelmatig heb gezien. Bijna 1 op de twee Nederlanders doet minimaal 1 maal per jaar vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers doen graag iets voor een ander. Zetten zich in voor de sportclub, kerk of wijk. Zij zetten zich in voor mensen, dieren voor de leefomgeving en het milieu. Door je in te zetten als vrijwilliger doe je ervaring op, leer je nieuwe vaardigheden, ben je gelukkiger, doe jij er toe, wordt je gemist. Door vrijwilligerswerk te doen verrijk je jezelf.

Op 7 december laten we de vrijwilligers weten dat zij onze helden zijn, dat Nederland een stuk mooier is omdat zij zich vrijwillig inzetten.

Hebben jullie iets geregeld om de vrijwilligers die betrokken zijn bij jou organisatie, wijk, buurthuis, museum, bibliotheek, dierenopvang, maatjes project of vereniging, te laten weten dat ze heel belangrijk zijn, dat je ze waardeert en dat je organisatie heel blij is met de inzet van de vrijwilligers?

De vrijwilligers van Atlant krijgen een cadeautje thuis gestuurd.

Dit is de tekst die gemaakt is door:  Bye acte

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor Atlant
Voor de bewoners en voor de medewerkers. De tijd en de aandacht die je aan de bewoners geeft, zorgt ervoor dat zij zich echt gezien voelen, er even uit kunnen, zich kunnen verwonderen en gewoon even kunnen genieten van de kleine dingen die het leven net een beetje mooier maken.
Voor een beetje extra geluk. En ook al gooiden de coronamaatregelen ook het afgelopen jaar regelmatig, roet in het eten, wij zijn blij met alles dat je toch kan en mag doen.

Voor de dag van de vrijwilliger zetten wij jou graag in het zonnetje. Met aandacht voor jou en een heel groot compliment.
Bedankt voor de kennis en tijd die jij cadeau geeft aan anderen.

Mensen maken Atlant Samen.

Hebben jullie ook een mooi voorbeeld deel deze dan hier op Deelmee. 

Doe mee met de discussie

Ga rondom een onderwerp of publicatie met elkaar in discussie, deel ervaringen, maak elkaar wegwijs en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties
Thema's