Blog

Coördinator Vrijwilligezaken!

Als coördinator vrijwillige inzet probeer je mensen te werven voor vrijwilligerswerk. Een interview in een lokale krant kan hierbij helpen.
Profielfoto van Rianne Burgers
13 februari 2024 | 1 minuut lezen

December vorig jaar werd ik benadert door de afdeling PR en Communicatie of ik een interview wilde geven aan een redacteur van Nieuwsblad Stedendriehoek. Gepland werd dit voor de Kerst, het werd uiteindelijk Januari. Op 7 febrauari 2024 is het artikel geplaatst in de krant. 

Jesse Rietveld, is een redacteur die wat meer tijd heeft om regionaal nieuws op te halen. Vervolgens krijgt het artikel veel ruimte in de krant. Dit is fijn, dan kun je goed je verhaal doen en duidelijk maken dat je als organisatie samenwerkt met vrijwilligers en dat er vraag is naar nieuwe vrijwilligers. 

600 vrijwilligers dragen bij aan welzijn

Jesse geeft de functie Coördinator vrijwillige inzet een nieuwe titel namelijk Coördinator vrijwilligerszaken. Dit klinkt goed. 

Reactie van een lezer van de krant was: " Wat een leuk artikel, ik krijg nu een goed beeld van wat Atlant is en doet". Ik hoop dat meer mensen dit gevoel krijgen bij het lezen van dit artikel en dat zij meer willen weten over Atlant en vrijwilligerswerk. 

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties