Praktijkvoorbeeld

Mijn ervaring met Werkgevers Service Punt Breda (WSP) en Route Ont-Moet

Van werkloos naar werk

Team van de Buurt Route Ont-Moet

Ik heb de kans gekregen om bij Route Ont-Moet mijn kwaliteiten in administratieve werk verder te ontwikkelen en mijn uren die ik kan werken op te bouwen.

Ik wil heel graag 3 dagen in de week administratief werk gaan doen in een zorgorganisatie in Breda. Het Werkgevers Service Punt (WSP) werkt samen met Team van de Buurt Route Ont-Moet en geven mij nu de kans om dit te realiseren. Ik krijg Bij Route Ont-Moet ruim de tijd om weer te wennen aan een werkomgeving, het werken met collega’s, de uren op te bouwen die ik straks wil gaan werken. Ik ben ook een Excel cursus aan het volgen en wordt ik geholpen met het opstellen van een goede CV. Als het zover is dan ondersteunen ze mij ook naar het vinden van betaald werk.

Resultaat

Bij Route Ont-Moet ben ik heel warm ontvangen. Er was heel veel begrip voor mijn persoonlijke omstandigheden en ik had altijd een luisterend oor als ik het wilde.

Je wordt hier niet beoordeel op dingen die gebeurd zijn in het verleden. Dit heb ik als heel prettig ervaren en voel me hier ook ontzettend op mijn gemak. Als het kan zou ik hier wel willen blijven werken. Ik ben goed begeleid en ingewerkt om mijn werkzaamheden uit te kunnen uitvoeren. Ik kan nu zelfstandig mijn taken uitvoeren en Route Ont-Moet ondersteunen waar nodig. Als ik last heb van mijn persoonlijke problemen kan ik er hier altijd over praten en krijg ik fijn advies. Er heerst altijd een fijne en gezellige werksfeer.

https://routeont-moet.nl/

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties