Activiteit

We Doen Het Samen! Festival

13 april
Zaterdag 13 april 2024
10:00 tot 16:30
Evenement / Congres
Profielfoto van Jan Smelik
1 minuut lezen

We Doen het Samen! is hét festival voor bewonersinitiatieven en beleidsmakers.

Zin in inspiratie, ontmoeting en interessante workshops om jouw bewonersinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Op het We Doen Het Samen festival 2024 komen actieve burgers en beleidsmakers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven, delen we kennis en inspiratie met elkaar en doen een oproep aan overheid en politiek. Zoek ons op, werk met ons samen, geef ons ruimte!

Praktijk & beleid

Het We doen het samen! Festival betekent ontmoeting tussen praktijk en beleid, uitwisseling, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen.

We Doen Het Samen Coalitie

Tijdens het festival vindt de aftrap plaats van het actieprogramma van de We Doen Het Samen Coalitie. Ook vindt de finale plaats van Kern met Pit. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met bewonersinitiatieven en gemeenschapskracht wil versterken!

Wil je ook meedoen? Schrijf je in, klik op het plaatje of op deze link naar het 'We doen het Samen Festival'! 

Locatie

Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort
Nederland