Activiteit

Kennis delen... Dé route naar verandering in het sociaal domein!

18 november t/m: 22-11-2024
Maandag 18 november 2024 - vrijdag 22 november 2024
10:00 tot 16:30
Online bijeenkomst
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
1 minuut lezen

Save-the-date

Laatst vroeg een collega: ‘Waar ga jij nou echt op ‘aan’?’ Ik moest daar wel even over nadenken. En nog steeds vraag ik me af of dit het helemaal is: ‘Op creatieve wijze mensen inspireren, helpen en in beweging brengen.’ Hoe zit dat met jou? Moet je ook even graven? Of weet je precies waar je warm voor loopt en waar jij op aangaat?

En weet je dan misschien ook op welke onderwerpen je collega’s ‘aan gaan’? Vaak zal je versteld staan hoeveel kennis zij opgedaan hebben in de loop van de jaren. Het zit allemaal in hun hoofd en vaak, te vaak, weten we dat helemaal niet! Een fenomeen dat we vaak tegenkomen: Onbenut potentieel. Een gemiste kans!

En dat terwijl iedereen overtuigd is hoe belangrijk kennis delen is. Want zonder de juiste vakmensen, de mens in de praktijk, werken we allemaal in ons eentje. Willen we de stem van de mensen die minder gehoord en gezien worden versterken, dan werk je nooit in je eentje en heb je goede collega’s nodig die vanuit best-practices hun kennis delen. Een belangrijke drijfveer en footprint van Deelmee is dat iedereen in de samenleving kan mee doen.  

Met trots zien we die drijfveer terug in de vele artikelen, blogs, praktijkverhalen, E-Learnings en Leernetwerken die op Deelmee geplaatst en ontwikkeld worden. Bijdragen aan een mooiere en inclusievere wereld, wordt door dit gratis online platform breed uitgedragen.

Save-the-Deelmee-kennisweek!

We delen inspiratie, kennis en best-practices in de vele Webinars die Deelmee organiseert met een ongelooflijke leuke club enthousiaste mensen, die allemaal vanuit hun eigen passie de maatschappij versterken. In de volgende Deelmee kennisweek zijn zij aanwezig!

In je mailbox rond 11 juni meer informatie!!!!

Van maandag 18 t/m vrijdag 22 november 2024. Titel van deze kennisweek: ‘Kennis delen… Dé route naar verandering in het sociaal domein!