Activiteit

Trends vrijwillige inzet 2024 en verder…

21 maart
Donderdag 21 maart 2024
10:00 tot 11:30
Online bijeenkomst
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
2 minuten lezen

#Trends 

En hoe je ze kunt gebruiken om het vrijwilligersbeleid toekomstbestendig te houden

Als organisatie is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele trends en ontwikkelingen en om hier zoveel mogelijk op in te spelen. Doe je dit niet? Dan blijft de organisatie achter en maakt haar minder aantrekkelijk voor nieuwe vrijwilligers. Mensen voelen zich immers minder snel aangetrokken tot een verouderde organisatie die niet mee wil veranderen. 

Benieuwd welke trends en ontwikkelingen er momenteel gaande zijn in de wereld van vrijwillige inzet? En hoe deze trends en ontwikkelingen jouw werk en het vrijwilligersbeleid beïnvloeden? En nog belangrijker: hoe jij ze kunt toepassen op je werk en gebruiken om het vrijwilligersbeleid toekomstbestendig te houden?

Dan is dit Webinar voor jou!

Tijdens dit Webinar ontdek je:

  • Wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van vrijwillige inzet.
  • Hoe ze ons werk als coördinator vrijwillige inzet en het vrijwilligersbeleid beïnvloeden.
  • Hoe jij deze trends en ontwikkelingen toepast binnen jouw organisatie en kunt gebruiken om het vrijwilligersbeleid toekomstbestendig te houden.
  • En andere praktische tips om het vrijwilligersbeleid up-to-date te houden.

We leren van elkaar & van de webinar host Suzanne de Baere (oprichter van De Klimop Academie).

 

 Lees & Vaktip

Aan vrijwilligerswerk gerelateerde trends van 2024 | Deelmee

‘’Suzanne: Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als vrijwilligerscoördinator binnen een ouderenzorginstelling en natuurbeschermingsorganisatie, besloot ik De klimop Academie op te richten. Vanuit De Klimop Academie hoop ik mijn missie waar te maken om het werk van vrijwilligerscoördinatoren makkelijker te maken door jou de juiste kennis en handvatten te bieden over het werken met- en leiddinggeven aan vrijwilligers. Hierdoor verbetert het werkklimaat voor jou als coördinator en voor de vrijwilligers en op termijn ook het leefklimaat van de doelgroep waar jij het allemaal voor doet. Alleen samen maken we de wereld mooier!’’

Vanaf dit jaar werkt Suzanne de Baere oprichter van de Klimop Academie samen met Deelmee en zal veel nieuws schrijven over vrijwillige inzet. Wat dat kan betekenen voor jou als Coördinator Vrijwillige Inzet? Blijf Suzanne volgen, ook in het Leernetwerk Informele Inzet waar al 200 leden aangesloten zijn!

Nieuwsgierig meld je aan bij het Leernetwerk en voor dit super interessante Webinar. 

Interesse in deze Webinar?

Je ontvangt de bevestiging van je inschrijving per mail, via AdSysCo Team-host. Accepteer deze uitnodiging, dan wordt de Webinar toegevoegd aan je agenda. Ontvang je deze niet? Controleer dan je spambox. We wensen je alvast veel plezier.

 

Wij zijn blij dat je deelneemt aan deze gratis Webinar, registratie is wel verplicht. Graag 5 minuten van tevoren inloggen, zodat we op tijd van start kunnen!