Activiteit

Betekenisvol contact met Reflectiekaarten

02 februari
Donderdag 2 februari 2023
09:30 tot 10:45
Online bijeenkomst
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
1 minuut lezen

Hoe ontstaat er verbinding tussen mensen? En tussen jong & oud? Gebeurt dat vanzelf? Of is daar iets in nodig? Kun je helpen om het contact van betekenis te laten zijn?

De Reflectiekaarten Betekenisvol Contact zijn ontwikkeld in samenwerking met coördinatoren vrijwillige inzet, omdat het niet vanzelfsprekend is dat jong en oud elkaar ontmoeten.

Wij vinden het belangrijk dat de kaarten genoeg aansluiten bij een breder doel namelijk; het op gang brengen van Betekenisvol Contact, wat in ons vakgebied Zorg & Welzijn, het sociaal domein essentieel is. Mensen kunnen niet níet communiceren. Bewust en onbewust versturen en ontvangen wij boodschappen en creëren zo gedeelde betekenis. Bij communicatie draait het naast de inhoud en het doel van de boodschap ook altijd om de relatie tussen de mensen en betekenisvol contact. 

Wil jij meer weten over deze Reflectiekaarten en óók jouw ideeën delen in de verdere ontwikkeling van deze Reflectiekaarten, schuif dan bij deze Webinar, waarin we ingaan op de gebruiksvriendelijkheid van de Reflectiekaarten en het Leernetwerk Betekenisvol Contact en het Leernetwerk Betekenisvol Contact, waarin wij alle ontwikkelingen delen.

Interesse in deze webinar? 

 Je ontvangt de bevestiging van je inschrijving per mail, via AdSysCo Team-host. Accepteer deze uitnodiging, dan wordt de Webinar toegevoegd aan je agenda. Ontvang je deze niet? Controleer dan je spambox. We wensen je alvast veel plezier. 

Minimaal 5 deelnemers.