Activiteit

Oplossingen mantelzorg en werk: wat werkt en wat werkt niet?

03 november
Donderdag 3 november 2022
10:00 tot 11:30
Online bijeenkomst
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
1 minuut lezen

Mantelzorg verlenen met daarnaast een baan blijkt in de praktijk een uitdagende combinatie. Het is de huidige realiteit voor miljoenen mensen in Nederland, die daardoor kampen met allerlei ongewenste gevolgen: burn-out, financiële problemen, minder werken, verzuim, conflicten om maar wat te noemen. Gerrie de Haart van Mantelzorg met Beleid voerde eerder gesprekken met commissie VWS en tweede Kamerleden over mogelijke regelingen en beleid, die eventuele oplossingen bieden in het beter faciliteren vanuit overheid, vakbonden en werkgevers. 

In deze sessie worden professionals in het sociaal domein gevraagd naar hun persoonlijke en professionele mening: wat vinden zij van deze oplossingen? Waarom werkt iets wel, en waarom werkt iets niet? Aan de hand van stellingen en vragen wordt geprobeerd de visie van consulenten, ondersteuners, welzijnsmedewerkers, en andere personen in het domein helder te krijgen. Want goed beleid begint bij het horen en zien van hen die er direct of indirect bij betrokken zijn.

Praat mee met Gerrie de Haart en laat je stem horen in deze interactieve discussie rondom mantelzorg, werk en mantelzorgvriendelijk werken/-beleid! Er is ook ruimte om eigen voorstellen of suggesties voor politiek Den Haag in te brengen gerelateerd aan dit thema.

Interesse in deze webinar?

Minimaal 8 deelnemers - maximaal 30 deelnemers, dan volgt een 2e sessie.

Je ontvangt de bevestiging van je inschrijving per mail, via AdSysCo Team-host. Accepteer deze uitnodiging, dan wordt de Webinar toegevoegd aan je agenda. Ontvang je deze niet? Controleer dan je spambox. We wensen je alvast veel plezier.