Activiteit

Zonder Stigma in Verbinding!

31 oktober
Maandag 31 oktober 2022
13:00 tot 14:30
Online bijeenkomst
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
1 minuut lezen

Vitale Verbindingen is opgezet door en voor mensen met ervaring in de GGZ. Vitale Verbindingen is een herstel-community en bestaat uit mensen met ervaring in de GGZ en/of mensen die ervaring hebben met gebeurtenissen die het leven ontwricht hebben en de regie over hun eigen leven terug kunnen vinden. Mensen die hun eigen levenservaring op een professionele manier inzetten als ondersteuning voor anderen in herstel.

Herstel

Herstelervaringen worden ingezet om elkaar te helpen, te ondersteunen en te groeien. Participatie en inclusie zijn de nieuwe woorden, die je tegenwoordig vaak hoort. Voor Vitale Verbindingen is dit praktijk. Het gaat niet om je specifieke “rugzakje”. Bij Vitale Verbindingen ontdek je dat je niet je diagnose bent. Je bent mens en onderdeel van de maatschappij.

Iedereen draagt bij

Vitale Verbinders, wijkbewoners, ondernemingen, instellingen, overheid, vrienden van, allemaal dragen zij bij aan een plek waar iedereen mag zijn zoals hij of zij is.

Krijg inzicht in het leven van Wessel, ervaringsdeskundige bij Vitale Verbindingen. Hij neemt jullie interactief mee in alle ‘voors en tegens’ en de stigma’s.

Wessel vertelt graag zelf zijn biografie. 

Interesse in deze webinar?

Je ontvangt de bevestiging van je inschrijving per mail, via AdSysCo Team-host. Accepteer deze uitnodiging, dan wordt de Webinar toegevoegd aan je agenda. Ontvang je deze niet? Controleer dan je spambox. We wensen je alvast veel plezier.