E-learning

Afstandsleren met Allyoucanlearn!

Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
1 november 2022 | 1 minuut lezen

Wil je alle professionele en vrijwillige vakgenoten in Wonen Zorg & Welzijn verrijken? Dan creëer je een online platform vol met E-Learning mogelijkheden. 

Deelmee maakt samen met Allyoucanlearn.eu een leven lang leren mogelijk, om te blijven aansluiten op het werkveld en 'bij te blijven'! In Wonen Zorg & Welzijn wordt steeds meer gevraagd en verwacht óók van vrijwilligers en mantelzorgers. Allyoucanlearn helpt hen met verdiepende kennis, passend bij de eisen van hun omgeving. Nu nog met een paar interessante E-Learning op Deelmee, later ruim 200 modules beschikbaar die aansluiten op het werkveld. 

39 verschillende partijen

Allyoucanlearn.eu is een samenwerkingsverband tussen 39 verschillende partijen onderwijs en zorginstellingen die gezamenlijk lesmateriaal ontwikkelen. Ontstaan om efficiënter te kunnen werken, plaats & tijd onafhankelijk te kunnen leren met een actuele inhoud die aansluit op de huidige praktijk.

Berry Lodder van Aventus, is de voorzitter van de stuurgroep van Allyoucanlearn die bestaat uit 39 partners. In dit Item verteld hij wat Allyoucanlearn is, hoe het is ontstaan en voor wie het is. Ook verteld hij wat de gedachte achter dit platform en deze samenwerking is en over toekomstig onderwijs met betrekking tot het leren op afstand.

Wendy van den Brink (docente) legt uit wat Allyoucanlearn toevoegt aan het afstandsonderwijs voor zowel docenten als studenten en studente Rosa Sabene deelt in dit filmpje haar ervaring met het platform. Berry Lodder, Wendy van den Brink (Docente) en studente Rosa Sabene hebben deelgenomen aan een item van het televisieprogramma ‘Dit is Holland’ van RTL4.

DIHS1A03 Stichting Regionaal Opleidingen Centrum AVENTUS DEF from Dutch Content Productions on Vimeo.

Plaats een reactie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties