Blog

Nationale vrijwilligersprijzen 2021 Mensen maken Nederland

Profielfoto van Rianne Burgers
26 januari 2021 | 1 minuut lezen

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar maar gelukkig kunnen we ze waarderen middels de nationale vrijwilligersprijzen.

In Nederland zijn veel mensen actief zij zetten zich in als vrijwilliger. Sommige doen dit bijna dagelijks anderen zijn een keer per jaar actief. Iedere vorm van vrijwilligerswerk is bijzonder is waardevol. Je doet iets voor een ander, de maatschappij, je buurtje of omdat je het zelf graag doet. 

In het jaar van de vrijwilliger is het thema nieuwe gezichten. Dus heb jij een nieuw initiatief waarbij nieuwe vrijwilligers betrokken zijn dan is dit misschien het moment om je initiatief aan te melden voor de nationale vrijwilligersprijzen. 

Er zijn drie categorieën in de Nationale Vrijwilligersprijzen:

  1. Lokaal (€ 7.500,- en 12 x een filmproductie): voor lokale initiatieven of organisaties, maar ook voor afdelingen van landelijke organisaties. Iedereen kan zijn initiatief of organisatie vanaf 18 januari 2021 zelf aanmelden. Kijk hier hoe je jouw initiatief aanmeldt en wat de criteria zijn.
  2. Landelijk (€ 7.500,-): Voor landelijke initiatieven of organisaties. Je kunt jezelf niet opgeven. We vragen het bedrijfsleven om hun favoriete organisaties aan te melden. Kijk hier hoe dat gaat.
  3. Individueel, de VriendenLoterij Passieprijs (350 x € 250,-): voor gepassioneerde vrijwilligers. Die ene vrijwilliger of die vrijwilligers die extra bijzonder zijn voor jouw initiatief of organisatie. Kijk hier hoe je jouw bijzondere vrijwilliger aanmeldt

Meer weten of een initiatief aanmelden lees meer in de link hieronder. 

https://www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen/default.aspx

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties