Blog

Podcast Regenboogsteden

Zichtbaar delen.
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
11 mei 2023 | 1 minuut lezen

Podcast...

 

Het belang van zichtbaarheid delen

Zichtbaarheid = Reactie = In gesprek

Lokaal Regenboogbeleid heeft invloed op veel gebieden. Deze eerste aflevering van de podcastreeks Regenboogsteden gaat over de zichtbaarheid van de lhbti+ gemeenschap en op welke wijze je daar lokaal aan kunt bijdragen. Zichtbaarheid is essentieel en daar gaan we in deze aflevering uitgebreider over spreken.

Aflevering 1: zichtbaarheid 

In de podcast Regenboogsteden gaat Simon Timmerman, adviseur Regenboogsteden bij Movisie, samen met zijn collega’s in gesprek met diverse personen en organisaties die betrokken zijn bij lokaal regenboogbeleid. Wat heeft de lokale inzet de afgelopen jaren opgeleverd en welke ontwikkelingen zien we, hoe gaat het op dit moment en welke acties zijn er nodig in de toekomst?

Wat heeft de lokale inzet de afgelopen jaren opgeleverd en welke ontwikkelingen zien we, hoe gaat het op dit moment en welke acties zijn er nodig in de toekomst?

In aflevering 1 over zichtbaarheid schuift Laura Jak, adviseur Regenboogsteden bij Movisie, aan als co-host. Te gast zijn Leanne Gaalswijk, consulent discriminatiezaken en projectmedewerker bij Anti Discriminatie Bureau Zeeland (ADB Zeeland), en Bey Cil, voorzitter bij Rotterdam Pride. De vraag deze aflevering wordt gesteld door Elvedina Zulcic-Sabovic, beleidsmedewerker sociaal domein bij gemeente Alphen aan den Rijn. 

 

 

Podcast Regenboogsteden | Movisie

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties