Blog

Gratis online event 'Wij zijn de Wijk' op 10 juni 2021

10 mei 2021 | 2 minuten lezen

Stel je leest:

Wij zijn een beweging van mensen in Nederland van meer dan 11 miljoen mensen die meewerken aan het reduceren van Eenzaamheid, het bevorderen van Participatie, het vergroten van Mobiliteit, het versterken van Veiligheid en het stimuleren van Vitaliteit, dan ben je toch razend benieuwd wie dit zijn? Als ik je dan vertel dat dit vrijwilligers en mantelzorgers zijn, die zich het afgelopen jaar dagelijks hebben ingezet voor een ander met Vrijwillige Inzet en Informele Zorg. Dan is dat waanzinnig veel. Vrijwillige Inzet en Informele inzet is niet in geld uit te drukken, maar toch doe ik dit. Voor ruim 48 miljard euro wordt er door vrijwilligers en mantelzorgers aan vervangingswaarde werk voor een ander gedaan, wat niet meer door professionals gedaan kàn worden! Het aandeel van de coördinator Vrijwillige Inzet (spin in het web, verbinder pur sang) hierin is essentieel om de verbinding te maken.

Wees van waarde! Draag bij aan de gratis campagne Vrijwillige Inzet en geef je op voor het gratis online event op 10 juni!

Reden voor Pro-Feel en AdSysCo om Vrijwillige Inzet centraal te zetten. Onze footprint ‘een burger in regie’ kan niet zonder de verbinding met Vrijwillige Inzet en coördinatoren Vrijwillige Inzet, de spil en vakmens aan het roer die de verbindingen legt. Het thema op 10 juni 2021 is "Wij zijn de wijk".

Maak samen met ons impact tijdens het gratis de campagne Vrijwillige Inzet maar ook daarna. Meld je hier gratis aan klik hier !

Op de website van Pro-Feel is meer informatie te vinden over het programma. Na aanmelding houden we jullie op de hoogte van alle nieuwtjes rondom het event in de werkgroep op Deelmee Vrijwillige Inzet (Actief zijn & Vrijwilligerswerk). Je krijgt hierover 2 mailtjes, bericht voor je account van Deelmee en van ons ontvang je, je unieke nummer, dit nummer is op 10 juni van waarde! Bewaar het nummer!

Tot ziens op 10 juni tijdens het event Vrijwillige Inzet.

Heb je vragen dan kan je mij bellen @Ellen Zomer Pro-Feel 06 139 39 844.

Doe mee met de discussie

Ga rondom een onderwerp of publicatie met elkaar in discussie, deel ervaringen, maak elkaar wegwijs en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties
Thema's