Blog

Deelmee interessant voor cliëntenraden en ambtelijk ondersteuners?

Profielfoto van Netwerk Cliënt En Raad Zorg
13 mei 2022 | 2 minuten lezen

In de nieuwsbrief mei 2022 heeft Annette Kolkman van Foto’s & Tekst voor Netwerk Cliënt en Raden Zorg een interview gehouden met Ellen Zomer over het Kennis en Leerplatform Deelmee.  

Als cliëntenraad wil je graag goed beslagen ten ijs komen. Natuurlijk kan je veel informatie halen in je eigen organisatie. Via Deelmee is het eenvoudig om te onderzoeken hoe het er bij andere organisaties aan toegaat. Er staan interessante artikelen en blogs op, waar je je kennis mee kan vergroten. Zoals bijvoorbeeld het artikel over ‘Intimiteit bij dementie’. Maar de grote kracht is vooral het kunnen stellen van vragen. In de wereld van Wonen Zorg en Welzijn, lopen verschillende organisaties immers tegen dezelfde vraagstukken aan. De ene organisatie heeft iets al helemaal uitgedacht, de andere moet er nog mee beginnen.

Als cliƫntenraad wil je graag goed beslagen ten ijs komen.

Een leernetwerkgroep van bijvoorbeeld ambtelijk secretarissen zou het mogelijk maken om snel te sparren met collega’s. Een leernetwerkgroep kan semi-open zijn maar er zijn ook leernetwerkgroepen die openstaan voor alle deelnemers van het platform. Zo kan je gericht contact leggen met andere professionals uit de zorg.

Via Deelmee kan je ook in contact komen met andere kennisinstituten en partners die samenwerken met Deelmee, met gerichte kennis voor de deelnemers.

Interesse en wil je meer informatie? Schuif ook aan op het symposium Groen, Geluk & Gastvrijheid in de langdurige zorg op dinsdag 17 mei a.s. met o.a. Teun Toebas als Keynote spreker, Rogier Croes, Tante Co, Willy Schuurman, Maximaal LevenJan ’t Hoen en Grietje van der Heide en vele anderen. Locatie Parc Broekhuizen in LEERSUM. Bekijk het zeer interessante programma.  

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties