Activiteit

Het is mijn man niet meer...

01 november
Dinsdag 1 november 2022
10:00 tot 11:30
Online bijeenkomst
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
2 minuten lezen

Als dementie in het spel is, komt de relatie met je partner onder druk te staan. De balans tussen geven en nemen is verstoord. 

Mensen kunnen ongelukkig worden en dan liggen eenzaamheid, depressie en gedragsproblemen op de loer. 

Hoe kan jij als professionele of vrijwillige vakgenoot hierin ondersteunen? Hoe kan jij ingaan op deze vragen? Hoe kan je probleemgedrag of ontremd gedrag opvangen en durf jij deze vragen ook te ontvangen?

Frans Hoogeveen  neemt jullie mee in deze interactieve en inspirerende sessie. 

Frans Hoogeveen (1957) studeerde ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden. Hij studeerde in 1984 cum laude af en werkte er vervolgens als onderzoeker tot 1990, het jaar waarin hij promoveerde. Vanaf die tijd is hij werkzaam als ouderenpsycholoog, met als specialisatie dementie. 

Van 2005 tot 2008 was hij voorzitter van de landelijke multidisciplinaire ‘Vereniging voor Psychogeriatrie’, onderdeel van de ‘International Psychogeriatric Association’. Van 2009 tot januari 2022 was Frans hoofdredacteur van ‘Denkbeeld’, vakblad over dementie. Van 2009 tot 2017 was hij lector Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool.

Sinds januari 2019 is hij vrijgevestigd specialist dementiezorg. Hij is een veel gevraagd spreker op congressen en auteur van vele artikelen en boeken op het terrein van de psychogeriatrie. 

www.franshoogeveen.com

 

Interesse in deze webinar?

Je ontvangt de bevestiging van je inschrijving per mail, via AdSysCo Team-host. Accepteer deze uitnodiging, dan wordt de Webinar toegevoegd aan je agenda. Ontvang je deze niet? Controleer dan je spambox. We wensen je alvast veel plezier.