Blog

Autitip 1: Structuurboekje vakantie

Dag ouders, verzorgers en mensen die werkzaam zijn in de zorg. Je kent mij misschien nog wel. Ik ben de moeder van de blog: ‘De vakantie was niet leuk’, vorig jaar september gepubliceerd op Deelmee. We zijn inmiddels weer volop in de vakantiestemming.
Profielfoto van Laura Rooijackers
10 juni 2024 | 1 minuut lezen

De vakantietijd komt er weer aan. In mijn voorbereiding op deze belangrijke gebeurtenis, en in het volle vertrouwen dat een goede voorbereiding een halve vakantie is, wil ik graag deze tip met jullie delen.

In mijn zoektocht op Google, Pinterest en welk medium dan ook kwam ik op de site van 'Geef me de vijf'. Natuurlijk! Hoe kon ik die in eerste instantie hebben overgeslagen?!

"Een goede voorbereiding is een halve vakantie."

Op deze website is een prachtige download te vinden: Structuurboekje Vakantie (en daarnaast nog veel meer andere downloads, dus neem er zeker even een kijkje).

Dit prachtig vormgegeven boekje laat een kind met autisme precies zien wat hij/zij kan verwachten. Vooraf vul je het boekje samen in, waardoor er een stevige basis wordt gelegd in de voorbereiding op de vakantie. Het bevat een kalender, een overzicht van een vakantiedag en een verveellijstje (en deze gaat zeker niet vervelen). Het boekje is modern en uitnodigend opgezet. 

Surf dus snel naar de website en download het boekje. Het gaat jullie vast en zeker ook op weg helpen.

En als de vakantie voorbij is, zal ik jullie uiteraard laten weten hoe het ons bevallen is!

https://www.geefmede5.nl/webshop/Hulpmiddelen-en-tips/structuurboekje-vakantie

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties