Artikel

TROTS!

Trots, dat wij er zijn, als (T)rots in de branding binnen de zorg & welzijn!

4 juni 2021 | 1 minuut lezen

Een magazine waar je trots op kan zijn en een mooi voorbeeld en idee kan zijn voor andere organisaties. Daarom Zorgcentra De Betuwe in het voetlicht, met een prachtig magazine voor en over vrijwilligers vol feiten, verhalen, nieuws, stellingen, foto's en andere netwerkorganisaties die participeren in TROTS. Juist in het nationaal jaar van de vrijwilligers, zij zij een (T)rots binnen de zorg & welzijn.

-0-0-0-

Ik ben blij en dankbaar dat we ons rijk mogen rekenen met zoveel betrokken, bevlogen, kritische, jonge, oude, creatieve, zelfstandige en betrouwbare vrijwilligers vertelde Christina van Haaften, directeur Zorgcentra De Betuwe in het voorwoord van het Vrijwilligers Magazine.

Binnen Zorgcentra De Betuwe werken we met een heleboel verschillende mensen. Samen bieden we ondersteuning aan cliënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen talent. Elke dag zie ik hoe enorm belangrijk onze vrijwilligers én medewerkers zijn voor onze bewoners, cliënten en gasten. Vrijwilligers en medewerkers: voor mij zijn ze even belangrijk. Betaald of onbetaald, in mijn ogen zijn het allemaal professionals.

Als kind heb ik geleerd dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Je bent ook verantwoordelijk voor elkaar. Als de een wat minder kan, vangt de ander dat op. Als het nodig is, steek je elkaar een helpende hand toe. En dat is precies wat onze vrijwilligers doen. Elke dag, in grote getale. Juist daarom zijn onze vrijwilligers zo belangrijk.

https://www.zorgcentradebetuwe.nl/werken-bij-ons/vrijwilligerswerk/ervaringsverhalen-vrijwilligers/

Doe mee met de discussie

Ga rondom een onderwerp of publicatie met elkaar in discussie, deel ervaringen, maak elkaar wegwijs en inspireer!

Plaats een reactie
1 reacties
Thema's