Deelmee staat voor je klaar!

Deelmee is een online kenniscommunity waar professionals in het sociaal domein kennis en expertise met elkaar delen. Het vernieuwde Deelmee brengt professionals met elkaar in contact en verbetert de kennisdeling.

Achter de schermen zijn we nog druk bezig om het platform verder aan te vullen, maar we nodigen je van harte uit om Deelmee alvast te ontdekken! Verken het vernieuwde platform en deel mee!

Inspiratie uit het kenniscentrum

Artikel
Artikel

Verbeterde kenniscommunity in het sociaal domein

Deze maand heeft AdSysCo het geheel vernieuwde Deelmee gelanceerd. Achter de schermen zijn we nog druk bezig om het...

Artikel

Blended dienstverlening, Effectmeting en Benchmark

Blended hulpverlenen en leren. Online en offline. Formeel en informeel. Individueel en collectief. Van 1 tot 99%...

Discussieer mee

Dit ziet er mooi uit, ik ga ermee aan de slag. 

Van harte met deze nieuwe look en...

3 dagen geleden

Over ons

Verbeterde online kenniscommunity voor het sociaal domein.

Deelmee is oorspronkelijk ontwikkeld door MEE Oost om de MEE-professionals digitaal te verbinden. In 2018 heeft AdSysCo het platform overgenomen met de bedoeling het breed beschikbaar te stellen aan professionals in het sociaal domein.

Met het vernieuwde Deelmee biedt AdSysCo nu een modern platform dat samenwerkingsvormen en kennisdeling in het sociaal domein ondersteunt. Deze samenwerking wordt ondersteund aan de hand van verbeterde kennisuitwisseling, een discussieplein en werkgroepfaciliteiten.

Deelmee brengt zo professionals in het sociaal domein nog beter met elkaar in contact en werkt organisatieoverschrijdend. Zo ondersteunen wij de samenleving beter en sneller.

Partners

Via Deelmee word je gericht geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in het domein. Daartoe hebben een aantal landelijke organisaties zich aan Deelmee verbonden die ieder op hun eigen terrein Deelmee regelmatig voorzien van nieuwe artikelen.

DiscussiepleinThema's