Deelmee staat voor je klaar!

Deelmee is een online kenniscommunity waar professionals in het sociaal domein kennis en expertise met elkaar delen. Het vernieuwde Deelmee brengt professionals met elkaar in contact en verbetert de kennisdeling.

We nodigen je van harte uit om Deelmee te ontdekken. Weet je niet precies hoe, dan kan de Helpbutton, onderaan de pagina je hiermee verder helpen. Verken het vernieuwde platform en deel mee!

Inspiratie uit het kenniscentrum

Artikel
Artikel
Ellen Zomer 13-01-22

Actie Leer Netwerk onderdeel van het programma Werken in de Zorg van VWS

De arbeidsmarkt in zorg en welzijn kampt met serieuze personeelstekorten. Zonder verandering dreigt dit probleem alleen maar groter...

Artikel
Artikel

Suïcide onder LHBT jongeren

Suïcidepreventie LHBT-jongeren: wat kunnen we doen?

Artikel
Artikel
Alies de Vries 22-11-21

Theatervoorstelling 'Hoe gaat het eigenlijk met de kinderen?'

Heb je de theatervoorstelling ‘Hoe gaat het eigenlijk met de kinderen?’ over kinderen van ouders met...

Discussieer mee

Hopelijk hebben jullie een aantal goede ideeen waar Tilly straks mee aan de slag kan. 

Tilly...

2 weken geleden

Praktijkvoorbeelden & blogs

Blog

Meedenkers gevraagd voor: heroriënterende pre-pensionado

Tilly de Kruyf wil graag iets doen voor vrijwilligers of mantelzorgers na haar pensioen. Tilly is bijna zover dat ze zich kan richten...
Rianne Burgers 12 dagen geleden
30
Blog

De dag van de vrijwilliger 7 december 2021.

Hoe laat jij de vrijwilligers weten dat het zonder hen een stuk minder mooi is.
Rianne Burgers 47 dagen geleden
47
Blog

Bestuursleden gezocht, een van de minst aantrekkelijke...

Landelijk iets betekenen voor vrijwillige inzet? Oproep van AGORA beroepsvereniging voor Co├Ârdinatoren vrijwillige inzet.
Rianne Burgers 77 dagen geleden
61

Over ons

Verbeterde online kenniscommunity voor het sociaal domein.

Deelmee is oorspronkelijk ontwikkeld door MEE Oost om de MEE-professionals digitaal te verbinden. In 2018 hebben AdSysCo en Pro-Feel het platform overgenomen met de bedoeling het breed beschikbaar te stellen aan professionals in het sociaal domein.

Met het vernieuwde Deelmee bieden AdSysCo en Pro-Feel nu een modern platform dat samenwerkingsvormen en kennisdeling in het sociaal domein ondersteunt. Deze samenwerking wordt ondersteund aan de hand van verbeterde kennisuitwisseling, een discussieplein en werkgroepfaciliteiten.

Deelmee brengt zo professionals in het sociaal domein nog beter met elkaar in contact en werkt organisatieoverschrijdend. Zo ondersteunen wij de samenleving beter en sneller.

Partners

Via Deelmee word je gericht geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in het domein. Daartoe hebben een aantal landelijke organisaties zich aan Deelmee verbonden die ieder op hun eigen terrein Deelmee regelmatig voorzien van nieuwe artikelen.

Thema's